Contact

say hello!

Kun je niet wachten om je huis of kantoor in te richten, maar weet je niet hoe? Of heb je hulp nodig bij het restylen van je oude inrichting? Wat je interieurvraag ook is, ik ga graag voor je aan de slag!  Bekijk de algemene voorwaarden hier.

JE BERICHT:

VERSTUREN

Dankjewel voor je mail!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Tot snel!

Blije klanten

Onlangs heb ik mijn eerste koophuis gekocht. Het stylen vond ik een enorme uitdaging, dus heb ik Fabiënne-interieurontwerp ingeschakeld. Ik kreeg persoonlijk advies, er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Fabiënne dacht mee en liet me buiten mijn eigen kaders zien welke mogelijkheden er nog meer zijn. Het resultaat is ontzettend mooi geworden! 

- DAMIAN -

"Fabiënne heeft ons kantoor op een geweldige manier ingericht! Vanaf het eerste contact voelden we ons goed bij haar en gaven we haar de opdracht. Binnen no time kregen we een moodboard en het eerste design, dat meteen perfect was. Tijdens de uitvoering zagen we alles prachtig samenkomen en overtrof het al onze verwachtingen. Het is niet alleen mooi en precies wat we wilden, maar ook zeer praktisch en efficiënt. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en bevelen Fabiënne graag aan!"

- ROEL, BENEFERT -

SLUITEN

Fabienne Interieurontwerp

Samen met jou kijk ik graag naar wat jouw wensen zijn in jouw woon- en werkgeluk! Let's make flow happen!