Over Fabiënne

Hi, ik ben Fabiënne van Maasakkers-Lourensz, het gezicht achter Fabiënne Interieurontwerp.

Samen met mijn man, 4 kids en onze Jack Russel Rakker wonen wij in het prachtige dorpje Nuenen in Noord-Brabant. Met passie, expertise en een dosis creativiteit gecombineerd met de Feng Shui principes, creëer ik mét jou een leef- en/of werkruimte waarin alles klopt; de juiste energy flow, om het leven nog meer te laten stromen én het thuisgevoel waar je echt kunt thuiskomen.

Naast particuliere interieurprojecten, heb ik de afgelopen jaren meerdere complete verbouwingen gerealiseerd van de woningen waar we hebben gewoond. Onlangs zijn we verhuisd naar een woonboerderij in een landelijke omgeving, waar we een lege schuur hebben verbouwd naar een prachtig compleet woonhuis in slechts 5 maanden tijd. Mijn kracht ligt hierbij in het ‘out of the box’ denken, snel beslissingen maken en werken met betrouwbare partijen, waarbij ook duurzaamheid in acht wordt genomen.

Samen met jou kijk ik graag naar wat jouw wensen zijn in jouw woon- en werkgeluk! Let’s make flow happen!!

Ook helemaal toe aan een passend interieur?

Kun je niet wachten om je huis of kantoor in te richten, maar weet je niet hoe? Ben je toe aan een positieve flow en wil je weten wat Feng Shui voor jou kan doen? Wat je interieurvraag ook is, ik ga graag voor je aan de slag!

wat ik kan doen

SLUITEN

Fabienne Interieurontwerp

Samen met jou kijk ik graag naar wat jouw wensen zijn in jouw woon- en werkgeluk! Let's make flow happen!