Interieuradvies

Worstel je met de inrichting van je nieuwe huis of werkplek? Wil je alleen de woonkamer of badkamer restylen? Ga je (ver)bouwen? Is je bestaande inrichting aan vernieuwing toe? Of kan jouw huis wel een opfrisbeurt gebruiken, voordat deze in de verkoop gaat? Wat je interieuruitdaging ook is, samen maken we van jouw huis of werkruimte een fijne leef- of werkomgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn, tot rust komt, geïnspireerd wordt en ‘thuis’ bent.

wat ik kan doen

Misschien ben jij niet helemaal blij met je interieur omdat je...

twijfelt en niet weet wat je nu écht wilt; 

why you should work with me

wel ideeën hebt, maar niet weet hoe je ze uit moet voeren; 

je huis of kantoor een totaal andere uitstraling ‘make-over’ wilt geven;

meer sfeer, warmte en rust in je leef- of woonruimte wilt realiseren;

op zoek bent naar woongeluk of meer werkplezier; 

eigenheid ‘persoonlijke touch’ mist in je interieur; 

te druk bent voor het (opnieuw) inrichten van je huis of kantoor; 

je interieurontwerp en interieurstyling professioneel van a tot z aan wilt laten pakken. 

Dan ben je bij Fabiënne interieurontwerp aan het juiste adres! 

Ik heb jarenlang als ondernemer gewerkt. Waardoor ik snel schakel, het geheel overzie en efficiënt werk. Hou van duidelijkheid; afspraak is afspraak. Mijn zakelijke skills combineer ik met mijn gevoel voor ruimte en stijl, speelsheid, intuïtie en de uitgangspunten van Feng shui. 

Ik luister naar jou en voel precies waarop ik in mag spelen. Dit vertaal ik naar een interieur dat bij jou past. De basis voor een fijne leef- of werkomgeving, waarin jouw persoonlijkheid en stijl terugkomen. Een plek waar je jezelf kunt zijn, tot rust komt, geïnspireerd wordt en ‘thuis’ bent. 

Interieurontwerp

Je huis of kantoor is een verlengstuk van jou. Afhankelijk van je wensen, kun je ervan uitgaan dat je een compleet interieuradvies krijgt. Ik vind het belangrijk dat alles klopt. Vooral dat het gevoel goed is als je een ruimte binnenstapt. Door materialen, meubels, kleuren, etc. in de juiste verhouding op elkaar af te stemmen, ontstaat er eenheid, harmonie en rust in de ruimte. 

Bij een interieurontwerp kun je denken aan een woonkamer die een nieuwe indeling krijgt door bijvoorbeeld een verbouwing, het vervangen van de huidige meubels of een aanvulling door bijvoorbeeld maatwerk-meubels toe te passen. Ook behoort een nieuwe keuken of badkamerontwerp tot de mogelijkheden. Welke wens je ook hebt, samen kijken we naar hoe we jouw wooncomfort kunnen verbeteren. 

VOOR IEDEREEN die TOE IS AAN een passend interieur

INCLUSIEF:

 • Moodboard, voor de juiste stijl en het gewenste gevoel ‘beleving’;
 • kleur- en materiaalenadvies;
 • Shoppinglist
 • Indelingsplan in 2D

NEEM CONTACT OP

BEKIJK DE TARIEVEN

kan eventueel worden uitgebreid met:

 • Maatwerkkasten
 • Meubels
 • Accessoires 
 • Verlichtingsplan 
 • 3D-visualisatie (bij compleet interieuradvies)

Styling

Kan jouw interieur wel een oppepper gebruiken? Ik kijk graag met je mee naar de styling. Bij styling zetten we de punten op de ‘I’. Met kleinere aanpassingen kan je al een hele andere sfeer creëren. Het toepassen van behang, accessoires, planten of eventueel andere raamdecoratie is vaak een verandering waardoor een ruimte een hele andere look krijgt. 

VOOR IEDEREEN DIE een interieur touch-up nodig heeft

INCLUSIEF:

 • Kleur- en materialenadvies
 • Accessoires en kleine meubelen 

NEEM CONTACT OP

BEKIJK DE TARIEVEN

Feng Shui

Feng Shui is een oude Chinese methode die je leert hoe de omgeving je levensgeluk beïnvloedt. Met de Feng Shui principes kan ik jouw woon- of werkomgeving beïnvloeden, zodat deze jou gaat ondersteunen in het dagelijkse leven (werken, slapen, leren, eten, etc.). Dat doe ik onder andere door advies te geven over indeling, kleurgebruik, materialen, maar ook kijkend naar andere elementen zoals bijvoorbeeld de ligging van je huis. Dit laatste kun je niet veranderen, maar wel beïnvloeden. Uitgangspunt is om de weg vrij te maken (van rommel, ruis) om de positieve energie in je leef- of werkruimte te verwelkomen.

Bij ieder plan worden de Feng Shui-principes toegepast. Hierbij wordt
gekeken naar de plek, de indeling, lichtgebruik, deuren & ramen, kleuren,
materialen en inrichting. 

VOOR IEDEREEN DIE meer balans in je enery-flow nodig heeft

NEEM CONTACT OP

Een stap-voor-stap proces wat echt verschil maakt

OP JOUW EIGEN TEMPO

Je huis en werkplek zijn een reflectie van wie je bent. Ik werk met natuurlijke materialen, rustige kleuren, aardetinten en vintage. De aarde is een prachtige inspiratiebron en sommige materialen kunnen nog prima een tweede leven krijgen. Mijn advies stem ik helemaal af op jouw wensen en stijl. Zodat we tot een interieur komen dat praktisch, eigen, comfortabel, knus en stijlvol is. En bovenal past bij jou.

Blije klanten

Onlangs heb ik mijn eerste koophuis gekocht. Het stylen vond ik een enorme uitdaging, dus heb ik Fabiënne-interieurontwerp ingeschakeld. Ik kreeg persoonlijk advies, er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Fabiënne dacht mee en liet me buiten mijn eigen kaders zien welke mogelijkheden er nog meer zijn. Het resultaat is ontzettend mooi geworden! 

- DAMIAN -

"Fabiënne heeft ons kantoor op een geweldige manier ingericht! Vanaf het eerste contact voelden we ons goed bij haar en gaven we haar de opdracht. Binnen no time kregen we een moodboard en het eerste design, dat meteen perfect was. Tijdens de uitvoering zagen we alles prachtig samenkomen en overtrof het al onze verwachtingen. Het is niet alleen mooi en precies wat we wilden, maar ook zeer praktisch en efficiënt. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en bevelen Fabiënne graag aan!"

- ROEL, BENEFERT -

Kan jij nu al niet wachten op je nieuwe interieur?

GOED NIEUWS, DAT KUNNEN WE REGELEN!

Wat je interieurvraag ook is, ik ga graag voor je aan de slag!

NEEM CONTACT OP

SLUITEN

Fabienne Interieurontwerp

Samen met jou kijk ik graag naar wat jouw wensen zijn in jouw woon- en werkgeluk! Let's make flow happen!